Meisje in auto getrokken; politie zoekt getuigen

zondag 13 september 2015

Vught - De politie zoekt getuigen van een incident in Vught. Een 15-jarig meisje zou zaterdagavond 12 september 2015 in een bestelwagen zijn getrokken en korte tijd later weer in de polder uit de auto zijn gezet.

Een 15-jarige meisje uit Vught liet de politie weten dat zij zaterdagavond 12 september tussen 22.30 en 23.00 uur in haar woonplaats in een bestelwagen is getrokken. Het slachtoffer geeft aan dat ze op de Torenstraat een lichtgrijze bestelwagen voorbij liep. Naast de bestelwagen stond een jonge man en een andere persoon zat achter het stuur. Toen het meisje passeerde werd ze van achteren vastgegrepen en achter in de bestelwagen geduwd. Vervolgens ging de auto rijden. Na een minuut of tien stopte het voertuig en werd ze uit de auto gelaten in het Bossche Broek in de buurt van de Paardensteeg. De bestelwagen reed vervolgens weg in de richting van 's-Hertogenbosch. Het meisje was heel erg geschrokken, maar bleef verder ongedeerd.

De jongen die bij de bestelwagen stond was naar schatting 20 jaar en 1.85 meter lang. Hij had een normaal postuur, droeg donkere kleding en had een capuchon op.

Heeft u iets gezien of gehoord op zaterdagavond 12 september op de Torenstraat in Vught of in het Bossche Broek in de omgeving van de Paardensteeg dat in relatie gebracht kan worden met deze zaak? Of heeft u mogelijk anderszins informatie over het voertuig en de personen die hierbij betrokken zijn geweest? Neem dan contact op met de politie. Dat kan door te bellen naar 0900-8844. Wenst u liever anoniem te blijven, bel dan 0800-7000. Ook op onze site kunt u tips kwijt. Ga daarvoor naar politie.nl/melden. Beschikt u eventueel over foto- of beeldmateriaal, deel deze dan via politie.nl/upload.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in 's-Hertogenbosch | 112 alarmeringen 's-Hertogenbosch | Goedkoop Tanken in 's-Hertogenbosch | Supermarkten in 's-Hertogenbosch | Weerbericht 's-Hertogenbosch