Vijf woninginbraken op n avond

zondag 28 september 2014

Vlijmen - Er is zaterdagavond in vijf woningen ingebroken. De politie roept de inwoners uit Vlijmen op om te helpen deze inbrekers op te pakken.

De inbraken zijn, zoals het er nu naar uit ziet, allemaalgepleegd op zaterdagavond 27 september 2014 tussen 19 en 23 uur. Het zijn tweewoningen aan de Marijnenelaan, een woning aan de Biesheuvellaan, n aan deCelciuslaan en n aan de Wolput. Bij de meeste woningen zit ook braakschade. Erzijn verschillende goederen weggenomen. Ook zijn er verschillenden sporenaangetroffen.

Er vanuit gaand dat het hier om n en dezelfde dader of groepdaders gaat hebben deze zich in die korte tijd tussen deze woningen verplaatst.Om 20.29 uur werd er ingebroken bij de woning aan de Wolput, op dat moment gingdaar het alarm af. Om 21.57 waren ze bij de woning n van de woningen aan deMarijnenlaan.

Getuigenoproep

Misschien heeft iemand tussen 19 en 23 uur iets opvallendsgezien. Een opvallende auto of enkele mensen op de (brom)fiets die, nu we wetendat er ingebroken is, toch wel opgevallen zijn. Dat kan zijn rondom de woningenof op de wegen tussen de woningen. De meeste woningen liggen links of rechts vande Mommersteeg in de richting van Haarsteeg.

Getuigen of mensen die iets van deze inbraken afweten worden dringendverzocht dit te melden via hetmeldformulier oppolitie.nl/melden , via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in 's-Hertogenbosch | 112 alarmeringen 's-Hertogenbosch | Goedkoop Tanken in 's-Hertogenbosch | Supermarkten in 's-Hertogenbosch | Weerbericht 's-Hertogenbosch