Twee inbrekers op heterdaad betrapt

woensdag 20 mei 2015

Kerkdriel - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag twee Roemenen van 18 en 20 jaar oud op heterdaad betrapt tijdens een inbraakpoging bij een makelaar in de Kerkstraat in Maasdriel.De twee werden gestoord door een buurtbewoner die zijn hond aan het uitlaten was. De politie zou graag met deze man in contact komen.

De melder die de politie had gewaarschuwd (niet de man met dehond) zag dat de twee bezig waren een deur te verbreken van het pand. De tweeliepen weg in de richting van de Lidl. Er was een redelijk signalement van henbekend. Agenten troffen twee mannen aan die aan het signalement voldeden. Zijwerden aangehouden. Onderzoek wees uit dat er bij de naastgelegen appartementenook getracht was in te breken. Daar was aan deuren ook braakschade zichtbaar. Depolitie heeft de zaak in onderzoek.

De politie wil graag in contact komen met de man die zijn honduitliet die nacht of anderen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politieis te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniemmeldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem optelefoonnummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in 's-Hertogenbosch | 112 alarmeringen 's-Hertogenbosch | Goedkoop Tanken in 's-Hertogenbosch | Supermarkten in 's-Hertogenbosch | Weerbericht 's-Hertogenbosch