Alerte burger voorkomt inbraak, inbreker aangehouden

zaterdag 25 juli 2015

Den Dungen - De politie hield dankzij een oplettende ooggetuige zaterdagmorgen 25 juli rond 1.30 uur op de Griensven een 44-jarige man uit 's-Hertogenbosch aan. Hij werd aangehouden voor poging inbraak.

Even daarvoor, rond 1.00 uur zag een getuige een man met eenbrommer aan de hand door de Vaart lopen. Deze man, geheel in het donker gekleed,liep alle inritten af van woningen, gelegen aan de Vaart. De ooggetuigevertrouwde het niet en meldde dit direct aan de politie. Kort erna had depolitie diverse strategische punten in de wijk ingenomen.

Niet veel later zag een agent op de Griensven een man op eenbromscooter voorbij rijden. Hij voldeed aan het opgegeven signalement. De manwerd daarop staande gehouden. Hij had geen legitimatiebewijs bij zich. De manhad wel inbrekersgereedschap bij zich, waaronder een schroevendraaier enStanleymessen. Hij werd overgebracht en ingesloten op het politiebureau voorverder onderzoek. Uit onderzoek blijkt dat de verdachte al vaker is aangehoudenvoor woninginbraken. De politie heeft de alerte burger inmiddels bedankt.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in 's-Hertogenbosch | 112 alarmeringen 's-Hertogenbosch | Goedkoop Tanken in 's-Hertogenbosch | Supermarkten in 's-Hertogenbosch | Weerbericht 's-Hertogenbosch