Identiteit

vrijdag 6 februari 2015

Esch - De politie hield vrijdagochtend 6 februari rond 8.00 uur een 35-jarige vrouw en een 27-jarige man uit Esch aan in het onderzoek naar de dood van een 46-jarige man uit die plaats. Het tweetal wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de Esschenaar.

Het verbrande lichaam van het slachtoffer werd op 17 november gevonden in eenbosgebied aan de Molenwijkseweg in Boxtel. Gezien de omstandigheden waaronderhet lichaam werd aangetroffen gaat de politie uit van een misdrijf. Om die redenwerd uitgebreid onderzoek in de bossen gedaan.

Op dinsdag 25 november werd de identiteit van het slachtoffer vastgesteld,nadat foto's van de man met dat doel openbaar werden gemaakt. Die avond begon depolitie in de woning van het slachtoffer met een uitgebreid onderzoek, dat opvrijdag 28 november werd afgerond. De technische recherche zocht naar sporen diehet onderzoeksteam verder konden helpen.

In de loop van het onderzoek kwamen de nu aangehouden man en vrouw alsverdachten in beeld. Ze werden vrijdagochtend aangehouden in hun woningen inEsch. Het rechercheteam richt zich nu onder meer op het verhoor van het tweetalen op verder onderzoek in de woningen van de verdachten.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in 's-Hertogenbosch | 112 alarmeringen 's-Hertogenbosch | Goedkoop Tanken in 's-Hertogenbosch | Supermarkten in 's-Hertogenbosch | Weerbericht 's-Hertogenbosch