Arrestaties in onderzoek naar woningoverval

dinsdag 7 oktober 2014

Rosmalen/'s-Hertogenbosch - De politie hield dinsdagochtend rond 7.45 uur in Rosmalen en 's-Hertogenbosch twee vrouwen van 46 en 26 aan voor betrokkenheid bij een woningoverval op 18 juli in Rosmalen.

Bij de overvalop de woning aan de Christinastate liep die avondde 72-jarige bewoner een steekwond en schaafwonden op. De dader ging ervandoormet geld en was te zien op bewakingsbeelden, die begin september werden getoondin Opsporing Verzocht. Na de uitzending kreeg de politie tientallen tips binnen.Dankzij de tips kwam de politie op het spoor van de twee vrouwen. De verdachtenzitten vast voor verder onderzoek.

Overvallen

Overvallen hebben een enorme impact op hun slachtoffers. Deaanpak van dit zogeheten Hoge Impact Delict heeft topprioriteit bij de politie.De politie kan deze problemen niet alleen aanpakken. Daarvoor heeft zij de hulpnodig van anderen. De politie werkt daarom veel samen met partners zoalsgemeenten, woningcorporaties, e.d. Ook hebben inwoners zelf een belangrijke rolin het voorkomen van deze misdrijven. Gezamenlijk moeten we zorgen voor eenveiligere samenleving.

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in 's-Hertogenbosch | 112 alarmeringen 's-Hertogenbosch | Goedkoop Tanken in 's-Hertogenbosch | Supermarkten in 's-Hertogenbosch | Weerbericht 's-Hertogenbosch