Mishandeling en brand bij plofkraak, politie zoekt getuigen

maandag 5 december 2016

Kerkdriel - Na een melding van een plofkraak is de politie maandag 5 december, vroeg in de ochtend, een onderzoek gestart in Kerkdriel. Rond 04.00 uur schrokken omwonenden wakker van een knal. De daders waren toen nog aanwezig.

De plofkraak vond plaats bij een pinautomaat die in een winkel aan het Monseigneur Zwijsenplein is gevestigd. Een man uit de buurt ging winkel binnen, waarna er een vechtpartij ontstond met de daders. De man is daarbij mishandeld. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

 

 

Getuigen zagen kort na de plofkraak een donkere Audi wegrijden. Hebt u afgelopen nacht in de omgeving van Kerkdriel zo’n auto gezien en hebt u het vermoeden dat deze met de plofkraak te maken zou kunnen hebben? Bel dan de politie via 0900-8844.

 

 

De hulpdiensten zijn druk bezig met het blussen van de brand en de opvang van omwonenden. Meer informatie daarover wordt via @crisisGLZ op twitter verspreid. De politie is ter plaatse al gestart met een sporenonderzoek. In de nacht heeft de politiehelikopter al gevlogen om de daders te vinden, maar helaas zijn zij ontkomen.

(SK)

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in 's-Hertogenbosch | 112 alarmeringen 's-Hertogenbosch | Goedkoop Tanken in 's-Hertogenbosch | Supermarkten in 's-Hertogenbosch | Weerbericht 's-Hertogenbosch