's-Hertogenbosch | straatinfo

Vacature Dans Talent - Hotel Invisa Ibiza - Matchingday | Cosmo Jobs

Vacature Dans Talent - Hotel Invisa Ibiza - Matchingday | Cosmo Jobs

VACATURE
https://www.wearecosmo.com/vacatures/vacature-danstalenten-gezocht-entertainer-op-ibiza-5337650-11.html

Het is een mooie zomeravond in het vakantieparadijs Ibiza. Jij straalt, want het publiek klapt uitbundig na afloop van jouw geweldige optreden. Zojuist heb jij samen met je team een fantastische dansshow neergezet voor de vakantiegasten van Hotel Invisa. In the spotlights ben jij namelijk helemaal in je element en dans je alle sterren van de hemel.

Overdag werk je als sport- of Kids entertainer. De gasten zijn jouw grootste fans, want jij zorgt ervoor dat zij zich geen moment hoeven te vervelen. Je bent namelijk altijd in voor een gezellig spel of partijtje voetbal. Zie je het voor je?

Voor diverse hotels van Invisa op Ibiza zoeken wij ervaren danstalenten. Voor deze vacature geldt een streng selectiebeleid. Als entertainer bij Hotel Invisa ben je sportief en spreek je een aardig woordje over de grens.

Meld je snel aan voor de Matching Day op 29 januari 2018. Tijdens deze interactieve dag presenteren wij je alle ins & outs rondom de vacature. Experts uit de branche hebben antwoorden op al jouw vragen en nemen jou mee in 'A day in a life of an Entertainer'.

Niet alleen kom je alles te weten over je taken als Entertainer, we vertellen je ook hoe de begeleiding vanuit Cosmo verloopt, hoe je accommodatie er ongeveer uit ziet en wat je zou kunnen doen in je vrije tijd. We laten je interviews zien met entertainers uit seizoen 2017. Zo kom je alleen voor leuke verrassingen te staan als je voor Cosmo aan de slag gaat.

Bekijk de vacature via de link en klik ook even door naar de andere vacatures. Vragen? Bel of app ons via 06 82 30 06 63.

VACATURE
https://www.wearecosmo.com/vacatures/vacature-danstalenten-gezocht-entertainer-op-ibiza-5337650-11.html

Wil je een vriend of vriendin meenemen? Natuurlijk mag dat! Hij of zij mag zich aanmelden of solliciteren.

Laat via dit event weten dat je komt, dan nemen wij contact met je op over de exacte locatie. Tot snel!

Gerelateerd

Vacatures Entertainers Spanje - Matchingday | Cosmo Jobs
donderdag 25 januari 2018
Shertogenbosch
Careers Day Utrecht University 2018 | De Uithof
donderdag 08 februari 2018
Bunnik
House of Vineyard presents a Ball in Vegas | BIRD
vrijdag 23 februari 2018
Rotterdam

Meer events in de buurt