Bossche Waterweek | Bossche Waterweek

datum: donderdag 14 september 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Bossche Waterweek | Bossche Waterweek

Van 14 tot 17 september vieren we de eerste Bossche Waterweek. Vier dagen vol activiteiten op- en rond het Bossche water! Het idee voor de Bossche Waterweek is eigenlijk simpel: bundel zoveel mogelijk bestaande activiteiten op het water in een week en presenteer dit onder een gezamenlijke noemer. In totaal vinden er tijdens deze eerste editie rond de veertig verschillende activiteiten plaats. Bekende activiteiten als Maritiem ‘s-Hertogenbosch, Swim to Fight Cancer en de Rubberbotenparty, maar ook nieuwe activiteiten als de 6kampXL in het Paleiskwartier, de Drijf-Inn Movienight op de Dieze en de wereldrecordpoging waterpistolengevecht op de Bossche Markt!

Maar er is nog veel meer! Suppen over de Dommel en een Drakenbootrace op de Dieze, voor wanneer je honger hebt zijn er bijvoorbeeld het pop-up restaurant Yes Chef! en de Zilte Zondag, voor de kinderen is er Kindermaritiem, het Waterfun-plein en zeilen op de Ertveldplas. Voor de jongeren is er natuurlijk het strandfeest op de Witte Sieb en de Harbourparty op de Tramkade.

Het programma van de Waterweek is divers; sport, cultuur, wetenschap en recreatie komen samen. De verschillende activiteiten worden verbonden met een Watertaxi die je via de Bossche Waterweekapp kunt oproepen. In deze app is ook alle informatie te vinden over het programma, maar ook waar je wat kunt eten of waar de toiletten staan. De app is voor iedereen gratis te downloaden via de Appstore voor Apple en Google Play voor Android.

bron: https://www.facebook.com/events/766299540244039/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in 's-Hertogenbosch | 112 alarmeringen 's-Hertogenbosch | Goedkoop Tanken in 's-Hertogenbosch | Supermarkten in 's-Hertogenbosch | Weerbericht 's-Hertogenbosch